Το πρόγραμμα nrg adapt προσφέρει οικονομία για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σας, με ενέργεια στο κόστος, χωρίς χρέωση αναπροσαρμογής και δέσμευση συμβολαίου και πλήρη συμμετοχή στις κρατικές επιδοτήσεις! Κερδίστε οικονομία για το ρεύμα του σπιτιού σας και επιπλέον:

Δωροκάρτες καυσίμων Shell αξίας 25€


Προνομιακές εκπτώσεις παγίου.
Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή.
Πόντους Smart που αντιστοιχούν στην κατανάλωσή σας.

 

Η NRG, ανακοινώνει σε μηνιαία βάση τις πάγιες χρεώσεις και τις χρεώσεις ενέργειας που εφαρμόζονται στα προϊόντα.


ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Για κατανάλωση έως 500kwh

Ο,259€/kwh – 0,040€/kwh (ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ):
ΤΙΜΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023: 0,219€/kwh

 

Για άνω των 501kwh η κρατική επιδότηση θα αποδίδεται
εφόσον επιτευχθεί 15% εξοικονόμηση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονική περίοδο.


Έχεις απορίες - Ρώτα μας
Έχεις απορίες; Ρώτα μας

ΠΑΝΤΑ

δίπλα σου!

  ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ

  Περιγραφή προϊόντος

  Το πρόγραμμα nrg adapt, εξασφαλίζει οικονομία για την ηλεκτρική ενέργεια του σπιτιού, απαλλάσσοντάς σας από το καθημερινό άγχος για το λογαριασμό του ρεύματος, αφού προσφέρει οικονομικές χρεώσεις, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής και δέσμευση συμβολαίου, με χρέωση βάσει κόστους ενέργειας. Επιπλέον με το nrg adapt λαμβάνετε και το σύνολο των κρατικών επιδοτήσεων που δικαιούστε.

  Επιπρόσθετες παροχές με το nrg adapt:

  – Δωροκάρτες καυσίμων Shell αξίας 25€για εξαργύρωση σε καύσιμα ή προϊόντα πρατηρίου.

  – 1 πόντος Smart για κάθε ευρώ κατανάλωσης του λογαριασμού σας, κάθε μήνα, για αγορές στο allSmart.gr.

  – Σημαντικές εκπτώσεις παγίου με την επιλογή e-bill.

  – Επιπλέον έκπτωση παγίου και μηδενική εγγύηση, με ενεργοποίηση πάγιας εντολής εξόφλησης του λογαριασμού.

  Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε την πάγια εντολή εξόφλησης του λογαριασμού σας το nrg adapt συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιβράβευσης BONUS TIME που σας επιστρέφει έως και 30% της εγγύησης που μας έχετε καταβάλλει! Αρκεί να:

  – Εξοφλήσετε τους 6 πρώτους λογαριασμούς, από την έναρξη της συνεργασίας μας έως την ημερομηνία λήξης και θα κερδίσετε 20% επιστροφή στην εγγύησή σας!

  – Εξοφλήσετε τους 12 πρώτους λογαριασμούς σας, από την έναρξη της συνεργασίας μας έως την ημερομηνία λήξης και θα κερδίσετε 30% επιστροφή στην εγγύησή σας!

  Σε περίπτωση που επιλέξετε την εξόφληση των λογαριασμών σας με πάγια εντολή, η εγγύηση είναι μηδενική!

  Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους Όρους & Προϋποθέσεις χρήσης της Δωροκάρτας εδώ και για τη λίστα πρατηρίων Shell που δέχονται τη Gift Card και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ!

  Χαρακτηριστικά

  – Για οικιακούς καταναλωτές.
  – Τιμή προσφοράς με έκπτωση 20%.
  – Χρέωση προμήθειας βάσει κόστους ενέργειας.
  – Χωρίς χρέωση αναπροσαρμογής.
  – Χωρίς δέσμευση συμβολαίου.
  – Δωροκάρτες καυσίμων Shell 25€.
  – Εκπτώσεις παγίων.
  – Συμμετοχή στην κρατική επιδότηση.
  – Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή ή Εκπτώσεις Συνέπειας (BONUS TIME).
  – 1 πόντος Smart με κάθε ευρώ κατανάλωσης, κάθε μήνα.
  – Ανεξαρτήτως συμφωνηθείσας ισχύος και κατανάλωσης ρεύματος.
  – Το παρόν πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας συνδυάζεται με το Κ.Ο.Τ. ή Π.Ο.Τ.
  – Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 6%.

   

  Δυνάμει των προβλέψεων του άρθρου 138 του Ν. 4951/2022 (ΦΕΚ Α’ 129/04.07.2022) όπως ισχύει, σχετικά με την θέσπιση έκτακτων ρυθμίσεων μεταβατικού χαρακτήρα στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας για την άμβλυνση των οικονομικών συνεπειών της ενεργειακής κρίσης, αναστέλλεται για την χρονική περίοδο 01.08.2022-01.07.2023 η εφαρμογή ρήτρας αναπροσαρμογής ή αντίστοιχης ρήτρας η οποία συνδέεται με τη διακύμανση μεγεθών της χονδρεμπορικής αγοράς, σε κυμαινόμενα τιμολόγια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Οι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας υποχρεούνται να ανακοινώνουν σε μηνιαία βάση και σε ευδιάκριτο σημείο στην ιστοσελίδα τους, έως την 20η ημέρα του μήνα (Μ-1) πριν από τον μήνα εφαρμογής (Μ), τις πάγιες χρεώσεις και τις χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για το σκέλος ισχύος και ενέργειας που εφαρμόζονται στα τιμολόγια προμήθειας για τα οποία ισχύει η αναστολή εφαρμογής ρήτρας αναπροσαρμογής. Ειδικότερα για την πρώτη περίοδο εφαρμογής (08.2022), η ανακοίνωση των χρεώσεων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας διενεργείται έως τις 31.07.2022. Η αποτύπωση των παγίων χρεώσεων, των χρεώσεων προμήθειας, των κρατικών επιδοτήσεων του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης καθώς και των τελικά διαμορφούμενων τιμών χρεώσεων προμήθειας αποτελεί υιοθέτηση των Κατευθυντηρίων Οδηγιών της ΡΑΕ σχετικά με την τιμολόγηση των προγραμμάτων προμήθειας που καταρτίστηκαν στη βάση του άρθρου 138 του Ν. 4951/2022, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτ. ΡΑΕ Ο-96169/06.08.2022 επιστολή της Αρχής.
  ΚΕΡΔΙΣΕ
  25€
  ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ
  Shell