Το πρόγραμμα incharge HOME είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των κατόχων Ηλεκτροκίνητου Οχήματος και Plug in Υβριδικού, και εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός τους.

– Δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη φόρτιση του οχήματος από το σπίτι, για ένα ολόκληρο έτος!*
– Έκπτωση Συνέπειας 20%
– Δωρεάν Συνδρομή nrg Green (πράσινο πιστοποιητικό)
– Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή
– 30% Έκπτωση στην απόκτηση Smart Οικιακού Φορτιστή και επιπλέον οφέλη με την επιδότηση της δράσης “ΚΙΝΟΥΜΑΙ ηλεκτρικά”

ΠΑΝΤΑ

δίπλα σου!

  ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ

  Περιγραφή προϊόντος

  Η nrg πρωτοπορεί υποστηρίζοντας τον τομέα της Ηλεκτροκίνησης, που αποτελεί το μέλλον στο χώρο των μετακινήσεων!

  Συστήνει στους κατόχους Ηλεκτροκίνητου και Plug in Υβριδικού Οχήματος, το νέο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος incharge HOME που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις στο ρεύμα του σπιτιού με τη σιγουριά της Motor Oil!

  Το incharge HOME έχει δημιουργηθεί με σκοπό την πλήρη εξυπηρέτηση και την προσφορά της ιδανικής επιλογής για τους οικιακού πελάτες της nrg, που καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης και της επαναφόρτισης του ηλεκτρικού τους οχήματος στο σπίτι και όχι μόνο!

  Το πρόγραμμα incharge HOME προσφέρει όχι μόνο οικονομία αλλά και πολλά παράλληλα οφέλη, όπως Δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση Ηλεκτροκίνητου και Plug in Υβριδικού Οχήματος από το σπίτι, για έναν ολόκληρο χρόνο, Δωρεάν Συνδρομή nrg Green, Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart.

  Έχεις απορίες - Ρώτα μας
  Έχεις απορίες; Ρώτα μας