Έχεις απορίες - Ρώτα μας
Έχεις απορίες; Ρώτα μας

Για εμάς είσαι κάτι παραπάνω από πελάτης

Η OneWay Energy είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Ενέργειας, με πρωταρχικό στόχο την παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Μέσα από την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία της, αποτελεί έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της nrg, του 1ου παρόχου ολοκληρωμένης Ενέργειας στην Ελλάδα, με προϊόντα Φυσικού Αερίου και Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Στην OneWay Energy απασχολούνται πάνω από 250 Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι, οι οποίοι με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, αναγάγουν το έργο της εταιρείας σε μια διαδραστική εμπειρία, καλύπτοντας απόλυτα τις μεταβαλλόμενες και διαρκώς αυξημένες ανάγκες των πελατών. Έτσι, οι προσωπικοί Σύμβουλοι, καθοδηγούν κάθε πελάτη εξατομικευμένα να επιλέξει την κατάλληλη λύση για την οικογένεια και την επιχείρησή του, ώστε να έχει πάντα την Ενέργεια που χρειάζεται.

Με τεχνολογίες private cloud και υπερσύγχρονες υποδομές, έχει δημιουργηθεί ένα ασφαλές, ποιοτικό και αξιόπιστο περιβάλλον για τους συνεργάτες, διασφαλίζοντας έτσι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για όλους τους πελάτες.

Η Καινοτομία, το Ομαδικό Πνεύμα και η Αποτελεσματικότητα είναι μερικές από τις αξίες των ανθρώπων της OneWay Energy, έτσι ώστε όλοι μαζί, να δημιουργούν το αύριο, σήμερα.

Φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε τη μέγιστη αγοραστική εμπειρία στον καταναλωτή με αξιοπιστία, συνέπεια και σταθερότητα, δημιουργώντας μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.